Over mij / About me
Mijn naam is Claudia, en ik ben de eigenaresse van de Artbarn winkel. Ik ben vogelkunstenares en creëer producten van hoge kwaliteit voor jouw milieuvriendelijke thuis.

Ik woon op het platteland in Nederland, en we hebben veel vogels in onze tuin. Ik kan ze vanuit mijn studio ramen goed zien, altijd een fijne inspiratiebron!

Mijn liefde voor creatief bezig zijn begon al jong met het tekenen van Donald Duck. (Misschien komt daar ook mijn focus op vogels als onderwerp vandaan).

Ik ga graag bewust om met wat ik koop voor mijn huis. Ik vind het belangrijk dat producten betekenis hebben of een zekere nostalgie oproepen. Ik hoop dat dat ook het geval is wanneer je verliefd wordt op een product in mijn winkel! Dat het betekenisvol is, en dat je er nog járen van kunt genieten. 🙂

———————————————-

My name is Claudia, owner of the Artbarn shop. I’m a bird artist and I create high quality items for your earth-friendly home.

I live in a rural area in the Netherlands, with lots of birds in our garden. I can see the birds from my studio window, which is always a big inspiration.

My love for creating started very young with drawing Donald Duck. (Maybe that’s where the ‘bird thing’ came from).

I like to be intentional about what I buy for my home. I love it when items have meaning or nostalgia behind them. I hope that’s also the case when you fall in love with something I made in the Artbarn shop. That it will be meaningful to you, and something to enjoy for years to come. 🙂